Gideon-italiaander-opkoper-partijhandel-speelgoed

PARTIJHANDEL

Als opkoper van grote partijen kopen wij alles! Laat uw goederen taxeren, we reageren binnen 24 uur.

Snel van uw restpartijen af

Heeft u een overschot aan goederen die u graag wilt verkopen? Dan moet u bij Gideon zijn. Wij zijn dé betrouwbare opkoper van grote partijen handel en restpartijen. Of het nu gaat om kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen of iets anders, wij nemen het graag van u over. We hebben jarenlange ervaring als opkoper van partijhandel en zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling. Zo kunt u uw voorraad kwijt zonder zorgen!

Zo gaan we te werk

Contact opnemen:

Vraag via Whatsapp (06-26260528) een waardebepaling aan, we reageren meteen.

Zien wij er handel in?

Na evaluatie van de goederen komen we langs om deal rond te maken.

Betaling & transport:

Uw goederen worden binnen enkele dagen opgehaald met ons eigen vervoer. We betalen direct.

Het hebben van een hele grote hoeveelheid restanten is niet gunstig. De goederen nemen niet alleen veel ruimte in, maar kunnen ook nog eens hun waarde verliezen als ze lang in uw magazijn blijven staan. Als opkoper van partijen kopen we de meest uiteenlopende goederen. Ook goederen die bijvoorbeeld afkomstig zijn uit restpartijen of retourzendingen. 

magazijn met pallets en dozen

Faillissement opkoop

Failliet gaan is een pijnlijke gebeurtenis die gepaard gaat met een periode van onrust en stress. De ondernemer eindigt vaak met openstaande rekeningen en onkosten, waardoor de inboedel of voorraad moet worden verkocht. Gideon ontzorgt u graag. We nemen regelmatig goederen over uit faillissementen, of het nu om grote- of kleine partijen gaat. Vanwege de emotionele lading benaderen we de situatie met respect en gaan we efficiënt te werk, zodat u snel van de overgebleven partijen af bent.

winkeldeur met 'gesloten' bord

Soorten partijhandel die wij opkopen

  • Alle soorten kleding en schoenen 
  • Lingerie en badmode 
  • Drogisterijartikelen 
  • Huishoudelijke artikelen (bijv. handdoeken, theedoeken) 
  • Kantoorartikelen (bijv. portemonnees, agenda's, pennen) 
  • Fournituren (bijv. garen, ritsen, knopen) 
  • Speelgoed (bijv. auto's, poppen, spellen)
inboedel van winkel in Amsterdam

Bent u bezig met een grote schoonmaak in huis? Bij Gideon kunt u als particulier ook terecht. Wanneer u kiest voor ons geeft u uw spullen en inboedel een nieuw leven. Ons deskundig en ervaren team neemt u graag alle zorgen uit handen door uw partijen op te kopen. Alles wat wij overnemen, krijgt een zinvolle bestemming. Zo bent u lekker milieuvriendelijk bezig!

Partijhandel particulier - man en vrouw die spullen beschermen met bruin papier

Wij zoeken partijhandel

Staat uw productgroep er niet bij? Of twijfelt u? Gideon is altijd op zoek naar nieuwe en interessante voorraden om op te kopen.