Gideon-italiaander-opkoper-vintage-producten

OPKOPER

Gideon is dé opkoper voor al uw partijen; groot of klein. Ook voor particulieren.

Opkoper van kleine partijen en goederen

Een kleine partij goederen verkopen kan soms lastig zijn. U wilt er een goede prijs voor krijgen, maar u heeft natuurlijk ook geen zin in gedoe met transport, opslag of administratie. Gelukkig is er een oplossing: Gideon. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt uw goederen aan ons kwijt. Wij zijn dé opkoper voor uw kleine partijen en restpartijen, ook voor particulieren. Als opkoper zijn wij actief in het binnen- en buitenland; en kopen allerlei soorten goederen op zoals kleding, schoenen, elektronica, speelgoed, meubels, gereedschap en nog veel meer. Wij bieden u een eerlijke prijs, een snelle betaling en een gratis ophaalservice. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en ons te vertellen wat u wilt verkopen. Zo simpel kan het zijn.

Zo gaan we te werk

Contact opnemen:

Vraag via Whatsapp (06-26260528) een waardebepaling aan, we reageren meteen.

Zien wij er handel in?

Na evaluatie van de goederen komen we langs om deal rond te maken.

Betaling & transport:

Uw goederen worden binnen enkele dagen opgehaald met ons eigen vervoer. We betalen direct.

Gideon koopt alles! Bied hier uw kleine partijen of goederen aan met een uitgebreide omschrijving en duidelijke foto’s zodat wij de partij goed kunnen beoordelen. Dit kan in de meeste gevallen al binnen enkele dagen worden geregeld. Na taxatie van uw inboedel betalen we direct en gaan we voor u aan de slag.

tweedehands goederen op een tafel

Heeft u overtollige items van het vorige seizoen of voldoet de nieuwe collectie niet aan uw verwachtingen? Wellicht heeft u kleding die al enige tijd in opslag ligt of heeft u te maken met geannuleerde bestellingen? Als kleding opkoper hebben wij jarenlange ervaring in het opkopen van uiteenlopende kleding partijen. Van oudere voorraden tot de laatste trends. Wij zorgen ervoor dat uw kleding een nieuwe bestemming krijgt.

kleding aan rek

Bent u in het bezit van grote partijen en zoekt u een betrouwbare opkoper? Of het nu een partij fietsen betreft die na een druk seizoen overblijven of een collectie schoenen die een nieuwe bestemming verdient. Als ervaren opkoper van boeken, speelgoed, schilderijen en nog veel meer, vinden wij voor elke partij wel de juiste plek. Laat uw waardevolle voorraad niet stof verzamelen, maar zet deze om in nieuwe kansen.

partijhandel fietsen in een magazijn

Heeft u kleding die u niet meer draagt? Gooi uw kleding niet in de kledingcontainer. En al helemaal niet in de vuilnisbak! Verkoop uw spullen aan kleding opkoper Gideon. Door uw kleding te verkopen, kunt u geld verdienen én ruimte maken in uw kast. Als opkoper kleine partijen zorgen wij ervoor dat uw kleding een tweede leven krijgt in een van onze kringloopwinkels. Zo maakt u niet alleen uzelf, maar ook anderen en de planeet gelukkiger.

stapel tweedehands kleding

Meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende opkoop mogelijkheden? Wij vertellen u graag over onze werkwijze!