Gideon-italiaander-opkoper-vintage-producten

OVER GIDEON

IF YOU DON'T KNOW US, YOU'RE NOT FROM AMSTERDAM.
Van de Noordermarkt tot een handelsimperium: Amsterdam's toonaangevende opkoper.

Dé inboedel opkoper uit Amsterdam

Al meer dan 20 jaar is Gideon dé specialist in het opkopen van restpartijen, winkelrestanten, webshop retouren, inboedels en meer. Het begon allemaal op de Noordermarkt in Amsterdam, daar werkte Italiaander als in- en uitpakker bij een marktkoopman die tweedehands boeken en platen verkocht. Niet lang daarna besloot hij om zelf aan de slag te gaan. Hij leende geld van zijn ouders om een busje te kopen en plaatste een duidelijke advertentie: 'Gideon koopt alles'. Hiermee legde hij de basis voor wat nu een waar handelsimperium is. 

Van goede handel gaat mijn hart sneller kloppen. - Gideon Italiaander


Bij Gideon kunt u alles kwijt!

Door jarenlange toewijding en passie, hebben wij onze sporen verdiend in de wereld van inboedels opkopen, partijhandel en het ontruimen van woningen. Wat ons onderscheidt, is onze informele en persoonlijke aanpak. Geen enkele vraag of klus is ons te gek. We denken graag met u mee en zijn zeer flexibel, of het nu gaat om het opkopen van inboedels of het ontruimen van woningen. We zijn er trots op om bekend te staan als een betrouwbare opkoper en partijhandelaar in Nederland.


Onze werkwijze is simpel en helder

Wij handelen in een divers aanbod van producten. Als opkoper van grote en kleine partijen, kunt u bij ons terecht met diverse soorten goederen. Door ons omvangrijke winkelnetwerk laten we bijna geen enkele deal aan ons voorbijgaan. Laat ons weten wat u te koop heeft, bij voorkeur met foto’s en/of een filmpje, zodat wij de partij goed kunnen beoordelen. Na de taxatie betalen we direct en komen we uw goederen ophalen. Alle partijen en inboedels die wij aankopen worden verspreid over onze zeven vestigingen. We zetten ons namelijk in om uw spullen een nieuw leven te geven. Dat is wel zo duurzaam.

Zo gaan we te werk

Contact opnemen:

Vraag via Whatsapp (06-26260528) een waardebepaling aan, we reageren meteen.

Zien wij er handel in?

Na evaluatie van de goederen komen we langs om deal rond te maken.

Betaling & transport:

Uw goederen worden binnen enkele dagen opgehaald met ons eigen vervoer. We betalen direct.

Volg ons op social media

Heeft u al een kijkje genomen op onze socialmediakanalen? Het is dé plek waar we met trots onze nieuwste aanwinsten en bijzondere artikelen presenteren. Op zoek naar die ene unieke deal? Houd dan onze Facebook, Instagram en TikTok kanalen in de gaten. Zo weet u exact bij welke van onze zeven winkels u moet zijn om als eerste die geweldige vondst te scoren. Mis niets en duik in onze wereld van unieke koopjes!

vrouw bezoekt TikTok app op mobiele telefoon

Wij zoeken partijhandel

Gideon is altijd op zoek naar nieuwe en interessante voorraden om op te kopen. Of u nu een grote of een kleine partij heeft, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten goederen. Laat uw spullen niet langer stof verzamelen.