kunst en spullen op een antiekmarkt

INBOEDELS

Of het nu gaat om het opkopen van een inboedel of een snelle ontruiming, wij hebben altijd oog voor uw situatie.

Wij willen uw inboedel opkopen

Met onze gestroomlijnde en effectieve aanpak zorgen we ervoor dat uw woning, pand of magazijn snel en efficiënt ontruimd wordt. Gideon is dé specialist in inboedels opkopen en regelt de aankoop van uw inboedel op een discrete en deskundige manier. In bepaalde situaties kan dit, indien gewenst, zelfs binnen enkele dagen plaatsvinden. Als betrouwbare inboedel opkoper benaderen we elke inboedelovername met precisie en zorg, altijd zoekend naar de beste oplossing. Voor zowel omvangrijke inkoop als kleinschalige verhuizingen staan wij voor u klaar.

Zo gaan we te werk

Contact opnemen:

Vraag via Whatsapp (06-26260528) een waardebepaling aan, we reageren meteen.

Zien wij er handel in?

Na evaluatie van de goederen komen we langs om deal rond te maken.

Betaling & transport:

Uw goederen worden binnen enkele dagen opgehaald met ons eigen vervoer. We betalen direct.

Bedrijfsinboedel

Naast partijhandel kunt u als ondernemer ook bij ons terecht voor de opkoop van uw bedrijfsinboedel. Wij zorgen ervoor dat de ontruiming van uw bedrijfspand of magazijn discreet en professioneel verloopt. Bovendien gaat ons ervaren team zorgvuldig te werk en zorgt ervoor dat de locatie netjes en schoon wordt achtergelaten, klaar voor een nieuwe bestemming of gebruik.

kantoor met bedrijfsinboedel

Ook voor een noodzakelijke verhuizing naar een zorginstelling of aanleunwoning kunt u Gideon inschakelen. Wij begrijpen de uitdagingen en bieden daarom geduldige en zorgvuldige ontruimingen. Onze doelstelling? Een naadloze overgang naar uw nieuwe woning, zodat u zich snel thuis voelt. Het ontruimen van een woning na overlijden is ook iets wat u aan Gideon kunt overlaten. Het leegmaken van de woning kan een zware, emotionele taak zijn. Onze ervaren vakmensen nemen dit graag van u over.

woning inboedel met vintage meubels

Inboedels particulier

Staat uw schuur, garage, berging of zolder tot de nok vol met spullen die u nooit gebruikt? Het opruimen kan een uitdagende en stressvolle opgave zijn, die veel mensen dan ook maar al te graag uitstellen. Als inkoper van inboedels nemen we dit graag van u over. Wij ruimen zorgvuldig de ruimte leeg, voeren het grofvuil af en voeren kleine reparaties uit. Zo leveren we uw ruimte binnen no-time bezemschoon op.

Inkoper inboedels - Zolder van een huis met allerlei spullen

Als betrouwbare inkoper van zowel gedeeltelijke als complete inboedels kunt u op ons rekenen wanneer u op korte termijn van uw spullen af moet. Gideon heeft expertise in verschillende situaties, zoals het verkoopklaar maken van een woning, opkopen van inboedel bij een echtscheiding, een verhuizing naar een zorginstelling of een ontruiming na overlijden. In al deze gevallen bieden we snelle en efficiënte dienstverlening.

bruine verhuisdoos met boeken

Meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende opkoop mogelijkheden? Wij vertellen u graag over onze werkwijze!