winterjassen aan een kledingrek van een kleding opkoper

KLEDING OPKOPER

Gideon: uw kleding opkoper

Onverkochte kleding? Laat dat maar aan ons over. Kleding die in de winkel blijft hangen is niet alleen een ruimtevreter, maar ook een stille kostenpost. Bij Gideon Italiaander snappen we dat als geen ander, daarom bieden wij de perfecte oplossing: wij nemen uw overtollige kleding snel en makkelijk uit handen.

Meer over opkopen

Wat we graag in ons assortiment zien

Of wat voor kleding het ook gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar:

  • Dameskleding
  • Herenkleding
  • Kinderkleding
  • Sportkleding
  • Badkleding
  • Merkkleding
  • Schoenen
  • Accessoires

Opkoper van seizoenskleding

Winterjassen die maar blijven hangen of een overschot aan zomerkleding? Als ervaren kledingopkoper weten we hoe vervelend dat kan zijn. Dergelijke seizoensgebonden items nemen kostbare ruimte in beslag en leggen uw kapitaal vast. Geen zorgen, wij nemen ze graag van u over. Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat u uw gemoedsrust weer terugkrijgt. En natuurlijk garanderen we altijd een eerlijke prijs voor uw kleding.

jassen op een kledingrek van een kleding opkoper

Efficiënte aanpak voor kledingrestanten

Heeft u kledingpartijen waar u maar niet van af komt? Bij Gideon Italiaander weten we precies hoe u zich voelt. Een overschot neemt niet alleen ruimte in beslag, maar zorgt ook voor kopzorgen. Verkeerde inkoopkeuzes? Geen probleem. Wij nemen deze zorgen graag bij u weg. Als opkoper kopen we de meest uiteenlopende goederen. Ook restpartijen of retourzendingen. Wij zorgen ervoor dat uw kledingrestanten snel en vakkundig worden opgekocht. Discreet, professioneel en zonder gedoe. Zo kunt u zich weer focussen op wat echt telt.


een stapel spijkerbroeken bij een kleding opkoper

Diverse kledingpartijen

Groot of klein, oud of nieuw; Gideon koopt alles. Onze ervaring strekt zich uit van het opkopen van oude voorraden tot de allernieuwste collecties en merkkleding. En zelfs accessoires zijn bij ons in goede handen. Dankzij ons uitgebreide winkelnetwerk en diepgaande kennis vinden we voor elke partij de perfecte bestemming. Ons doel? Een win-winsituatie creëren voor iedereen.

shoppende vrouw bij een kleding opkoper

Staat uw winkel vol met onverkochte kleding of bent u van plan de deuren van uw zaak te sluiten? Het team van Gideon Italiaander staat klaar om u te helpen. Wij specialiseren ons in het overnemen van uw overtollige voorraad, waardoor u zich weer kunt richten op de toekomst. Onze service is snel, probleemloos en wordt volledig afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om efficiënt opschonen van oude voorraad of het opkopen van de gehele inboedel van uw winkel.

etalage van een kledingwinkel

Meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende opkoop mogelijkheden? Wij vertellen u graag over onze werkwijze!