opkoper restpartijen schoenen

OPKOPER RESTPARTIJEN

Uw opkoper van restpartijen

Gideon is constant op zoek naar nieuwe partijen om op te kopen. Heeft u een overschot aan voorraad en wilt u ruimte maken voor nieuwe partijen? Wat voor producten u ook heeft, u kunt bij ons terecht met diverse soorten goederen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in wat u te bieden heeft. Van restpartijen, items uit faillissementen of goederen met kleine productiefouten of beschadigingen. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het opkopen van partijen, garanderen we een vlotte en moeiteloze samenwerking. Staat uw partij niet in de lijst? Geen zorgen, Gideon staat open voor alle soorten handel.

Meer over partijhandel

Soorten partijhandel die wij opkopen

  • Alle soorten kleding en schoenen 
  • Lingerie en badmode 
  • Drogisterijartikelen 
  • Huishoudelijke artikelen (bijv. handdoeken, theedoeken) 
  • Kantoorartikelen (bijv. portemonnees, agenda's, pennen) 
  • Fournituren (bijv. garen, ritsen, knopen) 
  • Speelgoed (bijv. auto's, poppen, spellen)
inboedel van winkel in Amsterdam

Verkoop uw restpartijen

Artikelen worden vaak restpartijen omdat ze simpelweg niet verkocht worden. Misschien lopen de verkoopcijfers terug, terwijl de kosten blijven tikken, of zit u na een seizoen nog met een stapel onverkochte goederen. Wat de reden ook is, u wilt van die restpartijen af. Dat snapt Gideon als opkoper van partijhandel als geen ander. We maken het verkopen van restpartijen vlot en zorgeloos, zodat u zich weer kunt focussen op uw onderneming.

twee mannen in een magazijn met restpartijen

Gideon ziet de waarde van B-keus artikelen, of het nu gaat om een krasje, een gaatje of een andere productiefout. Zit u met een batch die u niet kunt verkopen? Ook dan zijn wij de partner die u zoekt. Met onze ervaring in het omgaan met allerlei soorten B-keus artikelen bieden we een vlotte oplossing voor producten die niet aan de standaardeisen voldoen.

vrouwen die kledingstukken beoordelen

Het verkopen van uw restpartijen is eenvoudig. Vertel ons wat u wilt verkopen, liefst met foto’s of een video, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de partij. Na onze taxatie betalen we u meteen en halen we de goederen op. De spullen die we aankopen verdelen we over onze zeven vestigingen, omdat we ernaar streven ze een tweede leven te geven. Zo dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

man die restpartijen taxeert

Meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende opkoop mogelijkheden? Wij vertellen u graag over onze werkwijze!