verhuisdozen tijdens een woningontruiming

OPKOPEN NA OVERLIJDEN

Een helpende hand in tijden van rouw

Na het overlijden van een dierbare kan het leeghalen van een woning een zware opgave zijn. Het is in deze tijd dat u behoefte heeft aan een betrouwbare partner, een die de last van uw schouders neemt en deze delicate taak met zorg en respect behandelt. Vertrouw op ons voor de ontruiming; onze vakmensen gaan met veel zorg en respect te werk. Het is een verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is tijdens deze periode van rouw.

Meer over inboedel opkoop

De woningontruiming

Het ontruimen van een huis is een grote taak, vooral na het verlies van een naaste. Bij Gideon nemen we deze zware last graag van uw schouders. Wij halen de spullen zorgvuldig en respectvol uit de woning, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. Ons doel is om de woning netjes achter te laten, vol begrip van de emotionele lading. We werken snel en efficiënt, vaak is een woning al binnen een dag ontruimd. Bovendien zorgen we ervoor dat achtergelaten inboedel een tweede leven krijgt.


levering van spullen na het opkopen na overlijden

Voordat we aan de slag kunnen met het opkopen van de inboedel, is het belangrijk om samen met de andere erfgenamen spullen uit te zoeken die jullie willen houden. Vergeet niet om deze duidelijk te markeren of te labelen. Voor de overgebleven items staan onze vakmensen klaar om ze voor u op te halen. Ook zorgen we ervoor dat de woning opgeruimd wordt, inclusief het afvoeren van grofvuil en het uitvoeren van kleine reparaties.

verhuisdoos met boeken tijdens een woningontruiming

Gideon is synoniem aan professionaliteit. Met een schat aan ervaring hebben we al vele soorten woningen ontruimd, of het nu gaat om een appartement, rijtjeshuis of een monumentale woning. We zorgen niet alleen voor een professionele ontruiming, maar zorgen er ook voor dat de woning opgeruimd wordt, inclusief het afvoeren van grofvuil en het uitvoeren van kleine reparaties.

opkopen na overlijden

Meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende opkoop mogelijkheden? Wij vertellen u graag over onze werkwijze!